Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

FarmStay, Collagen Water Full Moist Shampoo & Conditioner, 530ml

Indisponibil FarmStay
185 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Șampon-balsam hidratant și întăritor cu colagen FarmStay, Collagen Water Full Moist Shampoo & Conditioner este un produs universal pentru îngrijirea părului de înaltă calitate. Hidratează perfect părul, umplându-l cu substanțe nutritive organice active, redând elasticitatea firelor. Ajută la întărirea foliculilor. Produsul conține colagen hidrolizat (1.000ppm), care hidratează eficient părul și scalpul. Părul umplut cu umezeală își păstrează fermitatea și elasticitatea și este mai puțin predispus la rupere și pierdere.

Keratina hidrolizată conferă părului strălucire, aspect sănătos și face firele elastice. Părul este ușor de pieptănat și coafat și nu este deteriorat la expunerea termică.

Mătasea hidrolizată garantează strălucirea și rezistența sănătoasa.

Mod de aplicare: Aplicați cantitatea necesară de produs pe părul și scalpul umed. Curățati părul și pielea capului cu mișcări active de masaj timp de 2-3 minute, apoi clătiți produsul de pe păr cu apă curată.

Ingrediente: Water, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide MEA, Gyceryl Caprate, Polyglyceryl-2 Laurate, Polgyceryl-10 Laurate, Glucol Distearate, GuarHydroxypropyltimonium Chloride, Sodium Chloride, Hydrolyzed Collagen (1,000ppm), Yeast Extract, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Keratin, Disodium EDTA, Citric Acid, Fragrance.

Produse noi