Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Ciracle, Powder Wash, Pulbere de Enzime

Indisponibil Ciracle
295 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Pulberea de curățare este un produs inovator care vă va oferi curățenie și prospețime a pielii. Potrivit pentru toate tipurile de ten, dar recomandat în special pentru tenul gras.

Produsul este o pulbere fină pe bază de amidon, care in combinatie cu o cantitate mică de apă formează o spumă cremoasă. Această spumă îndepărtează cu ușurință machiajul, impuritățile și excesul de sebum, păstrează nivelul natural de hidratare, face pielea curată și moale, ușor mată.

Pulberea enzima de papaya are un efect unic astfel încât celulele moarte ale pielii să fie perfect îndepărtate și suprafața pielii să fie nivelată. Extractul de papaya are efecte antiinflamatorii, regenerative și liniștitoare. Datorită conținutului ridicat de vitamina C, ajută la ameliorarea pigmentării.

Ingrediente active:

  • Amidon de porumb-Această pulbere fină curăță productiv pielea, eliberează porii, atrage impuritățile din straturile profunde ale dermului și promovează îmbogățirea celulelor cu oxigen.
  • Acid ascorbic (vitamina C)-Această substanță curăță, împrospătează și tonifică pielea, ameliorează oboseala, elimină efectele stresului și suprasolicitării. De asemenea, vitamina luptă împotriva conținutului excesiv de grăsimi, normalizează secreția glandelor sebacee, conferă feței un aspect plictisitor și bine îngrijit.
  • Extract de scoarță de Alba- Această plantă vindecă și calmează pielea. Normalizează microflora, ucide bacteriile dăunătoare, combate inflamațiile și iritațiile.
  • Enzime de Papaya- Enzimele active lustruiește ușor pielea, exfolind stratul mort al epiteliului și actualizându-l treptat. De asemenea, ajută la îndepărtarea comedoanelor și a dopurilor sebacee, la netezirea cicatricilor și a cicatricilor, chiar la tonul feței și la îmbunătățirea culorii acesteia.

Mod de utilizare: Puneți puțină pulbere pe mână, adăugați apă și amestecați până obțineți o spumă. Spalați fața cu spuma obtinuttă, apoi clatiți resturile cu apă.

Compoziția: Zea Mays (Corn) Starch, Sodium Lauroyl Aspartate, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Disodium Glycyrrhizate, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Palmitate, Allantoin, Ascorbic Acid, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract.  

Produse noi