Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Toner pentru fata WellDerma, Revital GE Toner, 150 ml

Indisponibil Wellderma
-14.8%
247 mdl 290 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

WellDerma, Revital GE Toner este un toner facial, al marcii coreene din clasa premium, care este fabricat pe baza de apa de germaniu. Este ideal pentru îngrijirea anti-îmbatrânire si va fi apreciat de proprietarii de piele uscata și deshidratata cu semne de modificari legate de vârsta (riduri manifestate, cute, scaderea elasticitatii pielii, oboseala).

Produsul reîmprospateaza și tonifica placut pielea, are un efect ușor calmant, în combinație cu alte produse din serie, este posibila reducerea adâncimii ridurilor existente, îmbunatațirea elasticitatii pielii și menținerea unui nivel optim de umiditate. Componentul rar germaniu îmbunatațește imunitatea pielii, furnizeaza oxigen tesuturilor si elimina toxinele. Un rol important al tonerului în îngrijirea de zi cu zi este normalizarea echilibrului optim al umiditatii și pH-ului pielii dupa spalare, hidratarea rapida și protecția împotriva deshidratarii. Toate îngrijirile ulterioare vor funcționa mult mai eficient datorita acestui produs.

Mod de aplicare: Dupa curatarea pielii, aplicați tonerul pe palmele curate și distribuiți pe fața, gât, decolteu cu miscari usoare de masare.

Volum: 150 ml.

Ingrediente: Water, Dipropylene Glycol, Propagermanium, Methylpropanediol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Hydroxyacetophenone, Trehalose, Ethylhexylglycerin, Fragrance, Betaine, Camellia Sinensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Sodium Hyaluronate, Rehmannia Chinensis Root Extract.

Produse noi