Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Skin1004 Madagascar Centella Quick Calming Pad 70 pads

Indisponibil Skin1004
-9.9%
428 mdl 475 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Skin1004 – este un brand coreean specializat în produse de îngrijire a tenului pentru diferite categorii de vârsta. Brandul a fost fondat în 2012 și tradus din coreeana 1004 este, de asemenea, pronunțat ca „Angel” (Înger). Skin Angel (Fata de înger) - al carui efect poate fi obținut prin mijloacele marcii. Sloganul companiei este „O mie de fețe + 4 probleme principale ale pielii (acnee, piele sensibila, pori dilatați, roșeața).

Madagascar Centella Quick Calming Pad este un produs de îngrijire intensiva, care poate calma pielea iritata și o poate curața de diferite tipuri de poluare.

Dischetele hidratante și calmante conțin ingrediente naturale, a caror acțiune ajuta la restabilirea pielii de la iritații, la ameliorarea inflamației, la vindecarea rapida a daunelor și la ameliorarea umflaturilor. Funcția antiseptica a produsului permite nu numai eliminarea elementelor daunatoare din piele, ci și prevenirea manifestarilor lor negative în viitor.

  • Madagascar centella este o substanța puternica de vindecare a ranilor, de origine vegetala. Ingredientul pe baza de plante accelereaza procesul de vindecare a ranilor, amelioreaza umflarea, oprește inflamația și are un efect calmant asupra pielii. De asemenea, centella asiatica hidrateaza, întinerește în mod activ pielea și ajuta la prevenirea uscaciunii.

Mod de aplicare:Dupa etapa de curatare cu spuma, stergeți pielea uscata cu partea de relief a dischetei și apoi cu partea neteda. Aceste dischete pot fi folosite nu numai pentru fața, ci și pentru alte parți ale corpului.

Cantitate: 70 buc.

Ingrediente:Centella Asiatica Extract (49%), Water, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Panthenol, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Citric Acid. 

Produse noi