Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica First Ampoule 100 ml

Indisponibil Skin1004
495 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Skin1004 – este un brand coreean specializat în produse de îngrijire a tenului pentru diferite categorii de vârsta. Brandul a fost fondat în 2012 și tradus din coreeana 1004 este, de asemenea, pronunțat ca „Angel” (Înger). Skin Angel (Fata de înger) - al carui efect poate fi obținut prin mijloacele marcii. Sloganul companiei este „O mie de fețe + 4 probleme principale ale pielii (acnee, piele sensibila, pori dilatați, roșeața).

Madagascar Centella Hyalu-Cica First Ampoule – este un ser-ampoula hidratant cu centella asiatica și acid hyaluronic, ce hidrateaza intens și previne pierderea de umiditate pe parcursul zilei, calmeaza pielea sensibila, calmeaza iritația și îi hranește puterea naturala.

  • Trei tipuri de acidul hialuronic se contin în ampula pentru hidratarea și calmarea puternica a pielii, precum și pentru a restabili stratul hidro-lipidic.
  • Centella asiatica (92%) hidrateaza, întinerește în mod activ pielea și ajuta la prevenirea uscaciunii. Centella este, de asemenea, cunoscuta pentru proprietațile sale puternice antiinflamatoare, calmante, regeneratoare și crește producția de colagen.

Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Mod de aplicare:Dupa curațarea și tonifierea pielii, aplicați serul pe piele și întindeți cu vârful degetelor.

Produse noi