Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Set cadou 5 masti de pinza

Indisponibil
167 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare
Acest set cadou include 5 masti din pinza.  
  1. Elizavecca, ANTI AGING EGF AQUA MASK favorizează hidratarea intensivă a pielii și crește elasticitatea acesteia. Datorită nutriției profunde, ridurile fine care apar pe pielea deshidratată devin mai puțin vizibile, astfel relieful pielii este netezit, iar turgorul se îmbunătățește. Drept urmare, pielea radiază de sănătate și energie.
  2. Masca de pinză Elizavecca, Deep Power Ringer Mask Pack AQUA, hidratează intens și hrănește pielea, normalizează echilibrul de apă adânc în celule, uniformizează tonul feței și îmbunătățește culoarea. Ajută la reținerea umidității în celulele pielii și menține un nivel optim de hidratare.
  3. Innisfree, Skin Clinic Mask Vita C este o mască de față ultra-subțire,îmbogățită cu vitamina C și niacinamidă care înălbește, luptă împotriva petelor pigmentare, reda un aspect luminos tenului obosit și gri.
  4. JM Solution, Water Luminous S.O.S Ringer Mask, este o mască calmantă îmbogățită cu mai multe tipuri de acid hialuronic, care asigură o hidratare profundă și înmoaie pielea, restabilește pielea iritată și inflamată. Materialul din pînză naturală aderă ușor la piele, nu formează iritații și oferă ingrediente utile şi hrănitoare pentru piele.
  5. Some By Mi, Tea Tree Calming Glow Luminous Ampoule Mask, calmează pielea, are efect bactericid și inițiază vindecarea și refacerea epidermei. Ingredientele active opresc procesele inflamatorii, elimină disconfortul sub formă de mâncărime și roșeață.
 
Produse noi