Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Serum pentru ochi The Ordinary, Caffeine Solution 5% + EGCG, 30ml

Disponibil The Ordinary
-9.8%
303 mdl 336 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

The Ordinary, este brandul companiei Deciem. Acesta este un brand Canadian profesionist, care se bazează pe simplitatea compoziției, precum și pe calitatea ingredientelor în sine. The Ordinary nu își testeazăprodusele pe animale și este complet lipsit de alcool, parabeni, sulfați, uleiuri animale, pigmenți de rășină, formaldehidă, mercur, oxibenzonă, cărbune. Dacă achiziționați ceva din produsele lor, puteți fi sigur de puritatea originii componentelor și de calitatea materiilor prime. Având grijă de tinerețe și frumusețe, profesioniștii renumitei mărci canadiene The Ordinary au elaborat un produs de calitate, care arată rezultate eficiente în îngrijirea pielii de sub ochi.

Serul Caffeine Solution 5% + EGCG are o formulă unică, care conține o concentrație mare de cofeină și ingredientul activ EGCG (un polifenol puternic găsit în ceaiul verde), pentru a oferi un amestec complex de antioxidanți și agenți antiinflamatori pentru zona sensibila de sub ochi. Conceput pentru a combate eficient cearcănele și umflăturile sub ochi cauzate de semne premature de îmbătrânire.

De asemenea, umflarea este o consecință a unui exces de apă in organism, caz în care cofeina conținută în ser va elimina rapid această problemă.

Mod de aplicare: Masați produsul pe pielea curățată. Utilizați produsul sub crema de îngrijire zilnică.

Volum: 30 ml.

Ingrediente: Aqua (Water), Caffeine, Maltodextrin, Glycerin, Propanediol, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside, Gallyl Glucoside, Hyaluronic Acid, Oxidized Glutathione, Melanin, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Urea, Pentylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Polyacrylate Crosspolymer-6, Xanthan gum, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Propyl Gallate, Dimethyl Isosorbide, Ethoxydiglycol, Benzyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol. 

Produse noi