Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Serum pentru fata The Ordinary, Salicylic Acid 2% Anhydrous Solution, 30 ml

Indisponibil The Ordinary
-10.0%
270 mdl 300 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

The Ordinary Salicylic Acid 2% Anhydrous Solution – soluția de acid salicilic 2% este un produs anhidru, formulat pentru a exfolia pielea și a reduce porii înfundați. Acizii direcți, în special acizii alfa hidroxi (AHA) și acizii beta hidroxi (BHA), sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a sprijini îndepartarea naturala a pielii moarte. În timp ce AHA-acizii urmaresc sa promoveze exfolierea superficiala, acidul salicilic (SA), un BHA lipofil, este deosebit de eficient în țintirea dopurilor sebacee din pori. Acest peeling ofera acidul salicilic într-o baza squalene, formulata pentru a reduce iritația pielii, care poate fi asociata cu utilizarea acestui acid.

Mod de utilizare:

Se aplica dimineata si seara. Aplicați o cantitate mica pe zona ținta sau aplicați o cantitate mica pe toata fața. Nu utilizați pe pielea sensibila, descuamata sau deteriorata. Evitați contactul cu pielea din jurul ochilor, buzelor și contactul cu ochii.

Avertisment pentru arsuri solare: Acest produs conține acid beta-hidroxi (BHA), care poate crește sensibilitatea pielii la soare și, în special, poate crește probabilitatea de arsuri solare. Utilizați protecție solara și limitați expunerea la soare în timpul utilizarii acestui produs și pentru o saptamâna dupa aceea.

Volum: 30 ml.

Ingrediente:

Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentylene Glycol, Salicylic Acid, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, 4-t-Butylcyclohexanol, Hydroxymethoxyphenyl Decanone, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

 

Produse noi