Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Serum cu Acid Lactic 10% si Acid Hialuronic, Beauty Drops, Lactic Acid 10% + HA, 30 ml

Indisponibil Beauty Drops
255 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Beauty Drops, Lactic Acid 10% + HA - este un ser cu acid lactic 10% si acid hyaluronic, ce ofera o exfoliera blanda, limitand astfel semnele de inflamatie si sensibilitate, asociate de obicei cu exfolierea.
Acidul lactic este un acid alfa hidroxi care exfoliaza pielea, promovand in acelasi timp procesul de regenerare al pielii.

Beneficii:
-Faciliteaza recuperarea pielii;
-Minimizeaza inflamatia si sensibilitatea pielii, asociate cu exfolierea;
-Uniformizeaza tonul pielii;
-Imbunatateste textura pielii;
-Hidrateaza, estompeaza liniile fine.

Nu contine silicon, nuci, gluten. Vegan si Cruelty-free.

Mod de folosire: Se aplica seara, nu mai mult de o data pe zi. Poate fi diluat cu alte produse, pentru a reduce puterea acestuia, pana cand pielea dezvolta toleranta.

Atentie! A se evita folosirea pe tenul sensibilizat, care prezinta iritatii, rani sau a fost supusa procedurii de peeling de curand. Acest produs contine un acid hidroxi alfa (AHA) care poate creste sensibilitatea pielii la soare si, mai ales, posibilitatea arsurilor solare. Folositi o protectie solara.
Precautii:
Numai pentru utilizare externa. A se evita contactul cu ochii si gura. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de reactii alergice, opriti utilizarea si contactati medicul. Este recomandata efectuarea unui test alergologic cutanat.

Ingrediente: Aqua, Lactic Acid, Glycerin, Sodium Hydroxide, Pentylene Glycol, Propanediol, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hyaluronate, Panax Ginseng Root Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Produse noi