Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Esență cu niacinamide , Purito, Galacto Niacin 97% Power Essence

Indisponibil Purito
479 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

PURITO Galacto Niacin 97 Power Essence, este o esență activă revigorantă cu niacinamidă pentru o luminozitate intensă și regenerare a pielii. Produsul hidratează perfect, controlează producția de sebum, ajută la eliminarea petelor post-acneece și a pigmentării, îmbunătățește starea tenului și încetinește procesul de îmbătrânire. Are activitate anti-îmbătrânire și previne îmbătrânirea pielii, hidratează intens și elimină uscăciunea.

Esență premium pe bază de 92% enzimă galactomissis:

Nu include decât ingrediente dovedite hipoalergenice, potrivite chiar și pentru pielea cea mai sensibilă;

Conținut unic de niacinamidă - 5% pentru o inalbire eficientă a pielii;

Consistență ușoară și apoasă pentru o hidratare intensă profundă.  

Principalele componente active:

  • Niacinamida - ajută la stimularea sintezei de colagen și la îmbunătățirea funcțiilor de protecție a pielii, ajută la reducerea pierderilor transepidermice de umiditate din epidermă și la eliminarea pigmentării, hidratează, îngusteaza porii, calmează, luminează.
  • Extract de vâsc - are proprietăți antibacteriene și calmante, accelerează regenerarea și restaurarea celulelor pielii.
  • Bifidobacteria enzimat lizat - întărește și crește elasticitatea țesuturilor, hidratează intens, prevenind apariția uscăciunilor și deshidratării pielii, exfoliază ușor și accelerează procesele de reînnoire a epidermei.
  • Enzima lactobacililor - luminează, hidratează, elimină roșeața, reglează producția de melanină în epidermă, exfoliază ușor stratul cornos și accelerează procesul de regenerare.
  • Allantoina - înmoaie, hidratează intens pielea, ajută la îngustarea porilor și la normalizarea producției de sebum, are proprietăți antiinflamatorii, calmează pielea iritată.
  • Arginina este un aminoacid care are un efect de vindecare , elimină imperfecțiunile pielii, întărește turgorul și îmbunătățește tonusul. Potrivit pentru toate tipurile de piele.  

Modalități de aplicare a esenței:

1 cale. Aplicați pe discul de bumbac o cantitate suficientă de esență și distribuiți pe pielea curată, cu mișcări ușoare de masaj.

2 cale. Aplicați esența pe pielea tonifiată curată, hidratată. Se recomandă  1-2 clicuri.

3 cale. Esența poate fi folosită prin stratificare. Pe pielea curată și uscată, aplicați produsul cu mișcări moi de depășire pentru a-l ajuta să se absoarbă. Repetă procedura de 3-4 ori în funcție de nevoile individuale ale pielii tale.  

Ingrediente: Galactomyces Ferment Filtrate (92%), Niacinamide (5%) 1,2- Hexarediol Viscum Album (Mistletoe) Leaf Extract, Bifida Ferment Lysate, Lactobacilius Ferment Acrylates C10-30 Alkyl Acryiate Crosspolymer Arginine, Allantoin, Adenosine Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA.

Produse noi