Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Ser exfoliant , Mizon, AHA 8% Peeling Serum

Indisponibil
355 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Serul de peeling Mizon conține până la 8% acizi AHA, care se înbiba rapid și eficient și elimină particulele de piele moarte. Produsul acționează asupra stratului de suprafață al epidermei, actualizându-l ușor. După îndepărtarea fulgilor de piele moartă, tenul se îmbunătățește în mod natural, se activează furnizarea de țesuturi cu oxigen și nutrienți, imunitatea naturală a integumentului este crescută, iar suprafața este nivelată. Peelingul in forma de ser previne ridurile și alte semne de îmbătrâ

Serul de peeling Mizon conține până la 8% acizi AHA, care se înbiba rapid și eficient și elimină particulele de piele moarte. Produsul acționează asupra stratului de suprafață al epidermei, actualizându-l ușor.

După îndepărtarea fulgilor de piele moartă, tenul se îmbunătățește în mod natural, se activează furnizarea de țesuturi cu oxigen și nutrienți, imunitatea naturală a integumentului este crescută, iar suprafața este nivelată.

Peelingul in forma de ser previne ridurile și alte semne de îmbătrânire, ajută să facă față acneei și efectelor acneei, chiar și inbunatateste tonusul pielii cu pistrui și pete de vârstă.

Mod de utilizare:Întindeți câteva picături de produs pe un ten curat, tonifiat. După aceea, puteți aplica alte produse de îngrijire.

Ingrediente:Water,Glycolic Acid,Butylene Glycol,Methylpropanediol,Potassium Hydroxide,Sodium Lactate,Hydroxyethylcellulose,1,2-Hexanediol,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Phenoxyethanol,Propanediol,Panthenol,Citrus Limon (Lemon) Peel Oil,Centella Asiatica Extract,HouttuyniaCordata Extract,Ethylhexylglycerin,Salvia Hispanica Seed Extract,Portulaca Oleracea Extract,Fragrance,Disodium EDTA,Allantoin,SodiumHyaluronate,Alcohol,Aloe Barbadensis Leaf Extract,Gentiana Lutea Root Extract,Achillea Millefolium Extract,Artemisia AbsinthiumExtract,Arnica Montana Flower Extract,Propylene Glycol,Potassium Sorbate.

 

Produse noi