Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Masca nuantatoare pentru par blond Lador, Anti-Yellow Treatment, 50 ml

Disponibil Lador
-9.5%
86 mdl 95 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Masca pentru păr blond pentru a neutraliza pigmentul galben îngrijește perfect părul blond și decolorat. Oferă catifelare, strălucire, hrănește și protejează fiecare buclă. Conține 3 tipuri de proteine ​​și 10 tipuri de componente vegetale. Produsul este recomandat pentru blond vopsit si culori deschise, neutralizeaza perfect tonul galben, conferind parului o nuanta usoara argintie.

Masca ameliorează uscăciunea, are un efect nutritiv, ajuta la menținerea nuanței părului strălucitoare și saturată, reînnoiește și împrospătează culoarea. Previne modificările de ton și întunecarea nuanței în care este vopsit părul.

Beneficii:

  • Protejează culoarea părului și o menține, păstrează un ton luminos pentru o lungă perioadă de timp;
  • Hrănește intens, hidratează și restabilește structura șuvițelor deteriorate;
  • Oferă părului o tentă argintie plăcută.

Compoziția include un complex de 3 tipuri de keratina hidrolizată (porumb, grâu și fasole), care reface și netezește eficient cuticula părului, hrănește și elimină uscăciunea.

Principalele ingrediente active:

  • Pantenol - Acțiunea sa vizează regenerarea pielii, îndepărtarea inflamațiilor, refacerea și hrănirea în profunzime a părului.
  • Proteina de porumb hidrolizată - hidratează intens și etanșează umezeala din interiorul părului, elimină uscarea.
  • Proteina de grau hidrolizata - are un puternic efect de hranire si hidratare, catifeleaza si netezeste buclele. Întărește părul de la rădăcini până la vârfuri, dându-i putere și strălucire.
  • Proteina din soia hidrolizată - restabilește funcțiile de protecție, întărește și hrănește eficient.

Recomandat proprietarilor de păr vopsit în culori gri, reci și aurii.

Mod de utilizare: Dupa samponare, aplicati cantitatea necesara de produs pe parul umed, lasati sa actioneze 3-5 minute, apoi clatiti bine cu apa. Conține un pigment violet, se recomandă purtarea mănușilor în timpul utilizării produsului. Dacă produsul este supraexpus, poate păta pielea într-o nuanță violetă.

Produse noi