Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Lebelage, Natural Oil Control Paper, 50buc

Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile
Lebelage
69 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Lebelage Natural Oil Control Paper – sunt șervețele matifiante, care absorb rapid și ușor excesul de sebum. Nu este nevoie sa utilizati pudra matifianta - doar aplicați un șervețel pe fața de mai multe ori, iar pielea va deveni din nou proaspata și mata. Ajuta la menținerea machiajului proaspat și impecabil ore întregi dupa utilizare lor.

Cel mai important lucru atunci când folosiți astfel de șervețele este să nu vă ștergeți fața cu ele, ci sa le aplicați ușor pe locurile necesare prin miscari delicate de tamponare.

Șervețele sunt sigilate într-un pachet mic, care se potriveste chiar și în cea mai compacta geanta cosmetica. Ele sunt îndepartate rapid și ușor, datorita ambalajului sau inteligent, astfel încât o parte din urmatorul servetel sa ramâna întotdeauna la suprafața.

Mod de utilizare:Tamponați pielea cu un șervețel, fara sa o stergeti, acordând o atenție deosebita zonelor grase ale feței. Repetați dupa necesitate.

Ingrediente:Cellulose (Wood pulp), Talc, Alkyl ketene dimer emulsion, Cationic epoxy resin aqueous solution, Anionic polyacrylamide aqueous solution, Direct dye.

Produse noi