Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Balsamul- expres hidratant de păr-Lador Wonder Balm

Disponibil Lador
-15.0%
238 mdl 280 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Balsamul- expres hidratant de păr Lador Wonder Balm cu proteine ​​de mătase și 20 de tipuri de aminoacizi vă va hidrata perfect părul în doar 50 de secunde, oferindu-i o strălucire sănătoasă.

Balsamul hrănește profund părul deteriorat, conduce umezeala adânc în păr și ajută la reținerea acesteia în interiorul său, prevenind uscăciunea și fragilitatea. Face părul neted, elastic și strălucitor, formează o teacă de protecție, care protejează împotriva efectelor agresive ale uscătoarelor de păr, a produselor de coafare, a apei dure și a altor factori de mediu.

Principalele ingrediente active:

Proteinele din mătase sunt bine absorbite de păr, datorită căreia părul devine elastic și mai puternic într-un timp scurt, protejează părul de efectele negative cauzate de razele solare și de expunerea la substanțe chimice.

20 de tipuri de aminoacizi întăresc și înmoaie părul, prevenind deteriorarea structurii firului de păr și vârfurile despicate. Principalul avantaj al aminoacizilor este dimensiunea mică a moleculelor lor, care le permite să pătrundă adânc în păr. Aminoacizii nu numai că hidratează perfect, dar ajută și la menținerea umezelii în interior și, de asemenea, restabilesc profund structura buclelor. Ei se încorporează în zonele deteriorate, întăresc și mențin stratul protector, datorită căruia părul devine mai rezistent la iritanții externi.

Uleiul de macadamia înmoaie, lasă părul neted și ușor la aranjare, îl saturează cu un complex de vitamine și substanțe nutritive.

Extractul de aloe vera umple părul cu umezeală, ameliorează iritarea, elimină uscăciunea, hidratează profund.

Potrivit pentru toate tipurile de păr. Recomandat pentru utilizare înainte și după vopsire.

Mod de aplicare:Aplicați balsamul pe părul umed după spălare, distribuiți-l uniform pe lungime și clătiți cu apă caldă după 50 de secunde.

Pentru terapie intensivă: aplicați balsamul pe părul umed după spălare, distribuiți-l uniform pe lungime și clătiți cu apă caldă după 5-10 minute. Utilizați de 1-2 ori pe săptămână.

Ingrediente:Water, Hydrolyzed Silk, Cetearyl Alchohol, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Phytantriol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ceramide NP, Sodium Benzoate, Arginine, Leucine, Tryptophan, Lysine, Isoleucine, Threonine, Methionine, Histidine, Asparagine, Alanine, Proline, Glutamic Acid, Glutamine, Glycine, Valine, Phenylalanine, Aspartic Acid, Tyrosine, Serine, Cystine, Fragrance.

Produse noi