Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Ulei de argan-Lador Premium Marocco Argan Oil

Disponibil Lador
305 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Uleiul de argan Lador Premium Marocco Argan Oil – este recunoscut la nivel mondial ca produs de îngrijire a părului! Uleiul de argan valoros restabilește părul deteriorat și uscat, îi oferă strălucire naturală și atingere de mătase, îl face ușor la aranjat, fără a lăsa un luciu gras. Oferă o protecție excelentă împotriva expunerii la lumina soarelui, a modificărilor de umiditate și a temperaturilor, a efectelor diferiților factori dăunători.

Principalul ingredient activ:

Uleiul de argan – intareste părul, creaza o bariera de protectie pe fiecare fir de păr, care previne efectele nocive ale temperaturilor ridicate si ale radiatiilor ultraviolete. Uleiul de păr îndepărtează vârfurile despicate, restabilește structura părului, hrănește și hidratează profund. Îngrijirea regulată a părului vopsit va ajuta la menținerea culorii și va oferi strălucire naturală. Uleiul de argan trebuie inclus în îngrijirea părului, dacă părul este deseori uscat, vopsit, ondulat sau netezit cu placa.

Utilizarea regulată a uleiului de argan face părul puternic, strălucitor, neted și ușor de aranjat.

Produsul include, de asemenea:

  • un complex de acizi grași nesaturați;
  • vitamina E;
  • tocoferoli;
  • antioxidanți;
  • Omega 3;
  • Omega-9.

Fără produse chimice adăugate, produs 100% ecologic. Certificat de organizația internațională independentă Ecocert.

Mod de aplicare:Masați o cantitate moderată de ulei în palme, apoi aplicați uleiul pe părul umed după spălare pe toată lungimea, evitând rădăcinile, până la absorbția completă. Acordați o atenție specială vîrfurilor. Produsul nu se clătește.

Ingrediente:Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil(4000mg), Dimethiconol, Jojoba Oil, Olive Oil, Purfume

Produse noi