Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Sampon profesional cu ulei de argan-Lador, Damage Protector Acid Shampoo, 900 ml

Disponibil Lador
-10.0%
261 mdl 290 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Lador, Damage Protector Acid Shampoo – este un șampon profesional cu ulei de argan și cu un pH delicat de 4,5, recomandat pentru părul uscat, slăbit și deteriorat și este, de asemenea, potrivit pentru eliminarea și prevenirea mătreții și chiar pentru cel mai sensibil scalp. Curăță delicat părul și contribuie la restabilirea firelor despicate, netezește și lasă buclele ușor la pieptănat, practic nu face spumă, păstrează rezistența culorii și este recomandată chiar și pentru utilizarea zilnică pentru părul vopsit.

De regulă, schimbarea culorii părului cu substanțe chimice, precum și coafatul slăbesc și deteriorează structura părului, făcând șuvițele fragile. Prin urmare, după astfel de proceduri, este cel mai bine să utilizați șamponul acid cu un conținut alcalin foarte scăzut. Aceasta vă va ajuta la restabilirea echilibrului acido-alcalin al părului, în plus, utilizarea lui ajută foarte bine să scăpați de mătreață.

Părul, ca și pielea, are nivelul pH-ului individual. Compoziția părului include o anumită cantitate de umiditate, astfel încât, în condiții normale, părul are un mediu ușor acid, nivelul normal acido-alcalin este în intervalul de pH 4.5-5.5.

La spălarea părului, șamponul pătrează echilibrul acido-alcalin al părului și poate fi utilizat imediat după vopsire sau alte proceduri de tratare ale părului – acesta returnează pH-ul natural al părului, facilitează pieptănarea.

Mod de aplicare:Aplicați șamponul pe părul bine umezit de la rădăcini, spumați și masați pielea capului 1-3 min, după care clătiți părul cu apă curgătoare. După necesitate repetați ​​procedura.

Ingrediente:Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-10, Lauramide DEA, Argania Spinosa Kernel Oil, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Citric Acid, Climbazole, Hydroxyacetophenone, Sodium Benzoate, CI 19140, Fragrance

Produse noi