Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Spuma pentru curatarea fetei-G9Skin, AC Solution Acne Foam Cleanser, 120 ml

Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile
G9Skin
217 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Curățarea pielii problematice este un proces destul de complicat. Este necesar să alegeți produsul potrivit, care să nu provoace uscăciune, etanșeitate sau mâncărime. În același timp, acest produs ar trebui să elimine particulele keratinizate ale epidermei, să elimine sebumul, care are capacitatea de a înfunda conductele sebacee și astfel să provoace apariția de noi inflamații. În plus, produsul trebuie să fie sigur pentru piele, sa nu provoace iritari sau inflamatii noi

Cu aceste funcții, spuma G9Skin din gama de produse AC Solution se descurcă excelent. Spuma promovează curățarea eficientă a pielii cu probleme, în același timp o hidratează și o calmează, are efect antiinflamator, antibacterian și antiseptic, elimină excesul de sebum, fără a usca excesiv pielea.

Produsul conține un puternic complex terapeutic și profilactic din extracte naturale de centella asiaticaceai verdegrapefruit etc., care ajută la rezolvarea inflamațiilor existente și previn apariția altora noi.

Mod de aplicare:Spumează o cantitate mica de produs cu puțină apă, aplică pe față, masează 2-3 minute, apoi clătește cu apă caldă.

Ingrediente:Water, Glycerin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lauric Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide , Glyceryl Stearate SE, Cocamide DEA, Propylene Glycol, Beeswax, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil. Salicylic Acid, Phenoxyethano

Produse noi