Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Masca din pinza-FarmStay, Visible Difference Mask Sheet, Snail

Indisponibil FarmStay
15 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Brandul FarmStay oferă o serie de măști din pinza îmbibate cu extracte naturale și ingrediente anti-îmbătrânire pentru a rezolva diverse probleme ale pielii.

O masca îmbibată cu esență concentrată este o expres îngrijirea a pielii faciale. In 15-20 de minute îi puteți îmbunătăți semnificativ starea: hidratați, eliminați uscaciunea, calmați inflamațiile, ameliorați roșeața.

  • Masca cu Extract de Melc

Extractul de melc este ideal pentru orice tip de piele. Începe procesele de reinoire a pielii la nivel celular și, de asemenea, îmbunătățește perfect starea externă a pielii: elimină uscaciunea, reduce inflamatiile și petele post-acneice. Extractul de mucus de melc menține elasticitatea și tonul pielii, are un efect regenerator, hidratează și hrănește pielea, ajută la exfolierea stratului cornos, are un efect antiinflamator, protejează împotriva radicalilor liberi și îmbătrânirii premature, precum și a expunerii la microorganisme dăunătoare.

Mod de utilizare:Aplicați  masca pe pielea feței curățată, lăsați 15-20 de minute, apoi îndepărtați-o, nu clătiți.

Ingrediente:Water, Butylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Sodium Hyaluronate, Betaine, Arginine, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Methylparaben, Allantoin, Snail Secretion Filtrate, Disodium EDTA, Fragrance.

Produse noi