Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

FarmStay, Jeju Mayu, Visible Difference Foot Cream, 100 ml

Indisponibil FarmStay
45 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Crema pentru picioare cu ulei de cal, hrănitoare, emolientă, hidratantă și vindecătoare este un produs multifuncțional excelent, cu efect intens asupra pielii uscate, aspre.

Ajută la înmuierea zonelor aspre, elimină uscăciunea și descuamarea, vindecă microfisurile. Textura bogată a cremei se răspândește bine pe piele și se absoarbe rapid fără a lăsa senzatie de grăsime sau lipici.

Componenta cheie a cremei este grăsimea de cal (uleiul de cal), care are proprietăți cu adevărat miraculoase, deoarece este o sursă valoroasă de vitamine, aminoacizi și alți nutrienți. Utilizarea regulată a cremei face pielea mai fină și mai elastică, fără senzație de uscăciune și iritație.

Mod de aplicare: Aplicați crema pe pielea curată a picioarelor și masați ușor până la absorbția completă a produsului.

Состав: Water, mineral oil, cetearyl alcohol, propylene glycol, carbamide, horse oil, polysorbate 60, sorbitan sesquioleate, triethanolamine, carbomer, phenoxyethanol, perfume fragrance, methylparaben, aloe barbadensis leaf juice, asiatic paraben extract, camellia leaf extract, camellia leaf extract , chamomile extract, rosemary leaf extract, skullcap root extract.

Produse noi