Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Crema pentru mîini-FarmStay, Pink Flower Blooming Hand Cream Cherry Blossom, 100 ml

Disponibil FarmStay
-13.3%
39 mdl 45 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Pielea mâinilor este adesea expusă la factori de mediu agresivi, determinând pielea să devină uscată și deshidratată. Crema ultra-hrănitoare cu flori roz pentru mâini, floare de cireș, de la specialiștii coreeni din Farmstay, va ajuta la îngrijirea frumuseții și strălucirii pielii.

Textura ușoară se absoarbe instantaneu. Nu lasă urme de lipici ori grăsime. Pielea este perfect hidratată și moale. Ingredientele active pe bază de extracte de plante ajută la uniformizarea tonului pielii, saturează celulele cu vitamine și minerale, întăresc zonele subțiri și previn crăpăturile.

Datorită formulei sale active, produsul combate uscăciunea, descuamarea, ameliorează inflamația, calmează și protejează unghiile de fragilitate.

Mod de aplicare: Aplicați cantitatea necesară de produs pe pielea curată și uscată a mâinilor și distribuiți cu mișcări ușoare de masaj.

Ingrediente: Water, Mineral Oil, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Prunus Serrulata Flower Extract , Rosa Centifolia Flower Water, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Nymphaea Alba Flower Extract, 1,2-Hexanediol, Polysorbaye 60, Sorbitan Sesquioleate, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Triethanolamine, Carbomer 940, Carbomer, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance.

Produse noi