Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

FarmStay, Peptide 9 Baking Powder Pore Scrub, 7g

Indisponibil FarmStay
15 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Farm Stay Peptide 9 Baking Powder Pore Scrub cu bicarbonat de sodiu și peptide ajută la curățarea eficientă a pielii de impurități și machiaj și, de asemenea, promovează reînnoirea acesteia. Utilizarea regulată a exfoliantului vă permite să eliminați impuritățile din pori, pentru a face microrelieful mai uniform, mai neted și atingere de mătase plăcută. Complexul de peptide are un puternic efect anti-îmbătrânire.

Complexul peptidic format din 9 tipuri de peptide revitalizează perfect pielea și îi conferă energie, stimulează sinteza colagenului, făcând pielea mai sănătoasă și plină de energie, netezește ridurile fine, strânge și face pielea mai elastica.

Scrubul conține bicarbonat de sodiu și un complex special de acizi din fructe, care exfoliază în mod eficient celulele moarte ale pielii, curăță porii, uniformizează microrelieful, făcând pielea netedă și mătăsoasă. Acizii reglează, de asemenea, producția de sebum, reducând inflamația.

Mod de aplicare: Aplicați pe pielea umedă, evitând zona din jurul ochilor și buzelor, apoi masați fața cu miscări circulare usoare, după care clățiti cu apă caldă. Se recomandă utilizarea de 1-2 ori pe săptămână. Scrubul nu este potrivit pentru pielea uscată sau sensibilă!

Produse noi