Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Peeling-Farmstay, Collagen Water Full Moist, Peeling Gel

Indisponibil FarmStay
125 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Peeling- gelul cu collagen de la Farmstay este conceput pentru exfolierea blândă a particulelor epidermice moarte, ceea ce duce la subțierea stratului superior keratinizat al pielii, netezește suprafața acesteia și inalbeste petele pigmentare.

Efectul ușor de masaj al peelingului îmbunătățește microcircularea sângelui, pornește procesele metabolice și reînnoiește pielea, conferă fermitate și elasticitate, ridurile se netezesc usor. În plus, peelingul pregătește pielea pentru absorbția mai profundă și eficientă a produselor cosmetice ulterioare.

Colagenul care stă la baza acestui  peeling are effect de lifting, păstrează umiditatea pielii hidratantînd-o intens, astfel încât pielea se înmoaie, devine mai elastică și mai netedă.

De asemenea, un efect de hidratare și întinerire îi oferă extractele celor 5 plante care sunt în conținutul peelingului si anume: extract din florile de piersic alb, magnolie, camelie, frezie și prune. Extractele îmbogățesc pielea cu vitamine, uniformizează culoarea acesteia, o tonifică,ii conferă un efect antioxidant și previne  îmbătrânirea prematură a pielii.

Mod de utilizare: Se aplică pe pielea uscată a feței curățată de machiaj, se masează până se formează mici particule, apoi se clătește bine cu apă.

Ingrediente: Water, glycerin, steartrimonum methosulfate, propylene glycol, carbomer, celulose, polysorbale 80, hyorolyzed collagen, hamamelis extract, camelia sinensis leal extract, rosa centiola flower water, allanton, triethanolamine, disodum EDTA, phenoxyethanol, fragrance, CI 42090.

Produse noi