Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Mască din pânză -Eyenlip, Collagen Moisture Essence Mask, 25 ml

Indisponibil Eyenlip
-6.7%
14 mdl 15 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Eyenlip Collagen Moisture Essence Mask este o mască din pânză, care a fost concepută pentru îngrijirea intensivă a pielii uscate și sensibile, predispuse la iritații. Formula bogată în vitamine ameliorează instantaneu senzația de etanșietate și uscăciune și, de asemenea, reduce liniile fine și descuamarea. Pielea este umplută cu strălucire din interior și vă va bucura cu elasticitatea sa.

  • Colagenul, care face parte din componenetele de baza a produsului, este necesar pentru a menține fermitatea, tinerețea și elasticitatea pielii și, de asemenea, stimulează reînnoirea celulară. El umple toate neregulile din textura dermei, o netezește, astfel reducând severitatea ridurilor și încetinește manifestarea modificărilor legate de vârstă.
  • Acidul hialuronic are capacitatea de a absorbi, reține și a transforma moleculele de apă în gel, menținându-le în straturile profunde ale pielii și prevenind evaporarea lor.

Mod de aplicare: Scoateți mască din pachet și îndepărtați folia de protecție. Aranjati-o ferm pe fața dvs. curățată și tonifiată. Așteptați 15-20 de minute și îndepartați-o. Cu mișcări blânde tapați esența rămasă pe piele pentru o absorbție completă.

Ingrediente: Water, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Disodium Edta, Hydroxyethylcellulose, Betaine, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Collagen Extract(25mg), Phaseolus Vulgaris Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Flower Extract, Diospyros Kaki Peel Extract, Forsythia Koreana Flower Extract, Prunus Persica (Peach) Flower Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Phenoxyethanol, Fragrance.

Produse noi