Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Tratament pentru păr deteriorat, CP-1, Premium Hair Treatment

Indisponibil Esthetic House CP-1
87 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Formula unică a produsului include un complex al celor mai puternice componente de regenerare care întoarce rezistența și strălucirea părului. Datorită compoziției sale, precum și efectului său puternic, produsul nu este doar o mască, ci un sistem real de restaurare, poate fi utilizat atât pentru salon, îngrijire profesională, cât și pentru uz casnic.

Masca este concepută pentru a îngriji părul uscat, precum și părul deteriorat prin colorare frecventă și permeabilitate chimică. Oferă atât un rezultat instant (părul devine moale, neted, strălucitor), cât și pentru expunerea treptată, are un efect cumulativ și, după mai multe aplicații, face părul mai elastic, elimină fragilitatea și capetele divizate.

Masca conține un complex de 17 aminoacizi care protejează părul de factorii negativi externi; uleiuri vegetale (argan, camellia, migdale dulci, nuca de cocos, nuc, floarea soarelui), care hrănesc intens și înmoaie părul, le dau o strălucire. Ceramidele din compoziție au un efect de hidratare, colagenul - întărește, acidul hialuronic - hidratează. Dupa folosirea sistemului, părul este protejat de deteriorări cauzate de un uscător de păr sau de îndreptător, precum si factorii externi agresivi si radiatii ultraviolete, păstrînd strălucirea timp de 12 ore.

Cum se utilizează: Aplicați produsul pe părul spălat și uscat cu prosopul, distribuind uniform pe toată lungimea, puteți folosi un pieptene. După 5-10 minute, spălați cu atenție masca cu apă caldă. Pentru părul afectat în mod special, puteți lăsa produsul mai mult timp. 1 seringă este suficientă pentru 2-3 aplicații.

Produse noi