Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

CP-1, Ginger Purifying Conditioner, 500 ml

Disponibil Esthetic House CP-1
245 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Un balsam care compensează lipsa de nutrienți părului obosit și deteriorat, conţine ulei de ghimbir și extract de ghimbir. Acesta previne și îmbunătățește deteriorarea părului, în timp ce extractul de miere, extractul de propolis și extractul de jeleu fac ca părul să fie sănătos și strălucitor.

Principalele Componente:

  • Ghimbirul păstrează sănătatea scalpului prin îngrijirea acestuia, iar aceasta este baza părului sănătos.
  • Extractele de miere, propolis și lăptișor de matcă, bogate în vitamine și minerale, formează un strat hidratant pe păr pentru o strălucire radiantă.
  • Uleiurile vegetale, mierea și ghimbirul protejează scalpul de atacurile chimice , daune și iritații externe.

 Mod de aplicare : Utilizați după șampon. Aplicați suficient produs  pe părul umed și aplicați uniform pe păr, evitați zona scalpului. Clătiți bine cu apă caldă.    

Ingrediente:Apă, alcool cetearilic, dimeticonă, clorură de steartrimoniu, clorură de behentrimoniu, ulei de rădăcină de Zingiber Officinale (ghimbir), extract de rădăcină de Zingiber officinale (ghimbir), extract de miere, extract de propolis, extract de lăptișor de matcă, ulei de sâmburi de măsline de măsline (argania spinosa) Ulei, ulei de semințe de Simmondsia Chinensis (jojoba), Laureth-23, Laureth-4, metilpropandiol, clorură de laurilpiridiniu, alantoină, acid citric, benzoat de sodiu, parfum, salicilat de benzil, limonen, cinamal hexil.     

Produse noi