Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Cosrx, Master Patch Clear Fit, 18 buc

Disponibil Cosrx
77 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

CosRX Clear Fit Master Patch — sunt patchuri locale ultra-subțiri antiinflamatoare din hidrogel, aproape invizibili pe piele, cu o „crestatura” speciala pentru acnee. Ele va vor ajuta în cel mai scurt timp posibil sa scapați de erupțiile cutanate bruște.

  • Patchurile vindeca și calmeaza pielea, inhiba activitatea microbilor, accelereaza regenerarea țesuturilor și restabilesc sanatatea epidermei. Ele sunt realizate dintr-un material hidrocoloid, care trage puroiul din rana și îl transforma într-un gel, prevenind re-înfundarea plagii.
  • Cercurile magice mici au efect antimicrobian și antiinflamator, precum și efect hidratant și calmant, reduc mâncarimea și roșeața.
  • O data aplicat la timp, el va ajuta nu numai sa evitati creșterea unui coș la o dimensiune incredibila, ci și la accelerarea vindecarii acestuia. În plus, patchurile servesc ca o protecție fiabila împotriva murdariei și a altor agenți patogeni, care intra în rani.

Mod de aplicare:Aplicați autocolantul direct pe acnee. Lasați-l pe inflamatie timp de 8-12 ore. Poate fi folosit atât ziua, cât și noaptea.

Conținut: 18 buc.

Ingrediente:Polyurethane Film, Cellulose Gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polyisobutylene, Petroleum Resin, Liquid Paraffin, Tetrakis Methane.

Produse noi