Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Ciracle, Pore Control Blackhead Off Sheet

Indisponibil
(2)
Vezi toate recenziile
310 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Ciracle Pore Control Blackhead Off Sheet este un set de șervețele pentru curățarea punctelor negre. Ele elimină poluarea, elimină zgura și toxinele, elimină comedoanele și îngustează porii dilatați.

Compoziția produsului:

  • Vitamina C. Această substanță luminează, împrospătează și tonifică pielea. Elimină strălucirea uleioasă, reglează secreția de grăsime subcutanată, strânge porii și uniformizează tonul feței. Acidul luminează pielea, ajută la eliminarea pigmentării și înroșirii.
  • Hamamelis hidrolat. Este un ingredient activ de hidratare care împrospătează și matifiază pielea. Reduce secretia glandelor sebacee, elimina roseata, mancarimea, peelingul si inflamatia. Hamamelis hydrolat reduce activitatea microbilor, întărește pereții vaselor de sânge și activează microcirculația.
  • Extract de rădăcină de brusture. Rădăcina de brusture conține o cantitate mare de taninuri care luptă activ pentru pielea excesivă grasă. De asemenea, ajută la eliminarea mâncărimii, inflamației și iritațiilor.
  • complex de plante. Produsul conține extracte de ienupăr, sunătoare, vâsc, săpună, melisa, mentă și salvie. Aceste plante curăță intens pielea, eliberează porii, îndepărtează toate impuritățile și substanțele nocive. De asemenea, calmează iritațiile și îmbunătățesc tenul.

Beneficiile utilizării:

  • Curatare in profunzime. Șervețelele îndepărtează resturile de murdărie, praf, grăsime, transpirație. Îndepărtează zgura și toxinele, scot comedoane și porii liberi. Acest lucru ajută la îmbogățirea pielii cu oxigen și la îmbunătățirea accesului nutrienților la celule.
  • Recuperare. Șervețelele ajută nu numai la curățarea epidermei, ci și la îmbunătățirea sănătății acesteia. Ele ameliorează inflamația și iritația, calmează pielea, reduc aspectul de ulei și activează metabolismul.
  • Rentabilitatea. Instrumentul vă permite să efectuați o procedură completă de curățare acasă. Acest lucru vă va ajuta să reduceți cheltuielile cu salonul de înfrumusețare și să cheltuiți bani pe lucruri mai importante.

Utilizare: Scoateți șervețelele din ambalaj cu penseta. Pune-l pe zona dorită a pielii feței. Așteptați 10-15 minute. Scoateți șervețelul. Îndepărtați sebumul care a ieșit din pori cu un tampon de bumbac. Spălați-vă cu apă.

Ingrediente: apă, fenoxietanol, metilparaben, coceth-7, PPG-1-PEG-9 laurilglicol eter, extract de Melissa Officinalis, extract de rădăcină de Arctium Majus, extract de Viscum album (vâsc), extract de Hypericum Perforatum, extract de Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract de frunze/rădăcină Officinalis, extract de fructe de Juniperus Communis, butilenglicol.

Produse noi