Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Ulei hidrofilic, Apieu, Deep Clean Cleansing Oil, 160 ml

Indisponibil A'pieu
195 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

A’pieu, Deep Clean Cleansing Oil este un ulei hidrofilic de curățare.

Pentru iubitorii de bb-creme si de produse cosmetice rezistente, acest produs va fi un ajutor indispensabil pentru curățarea pielii. Uleiul este pe bază de apă carbonată, ulei de jojoba și alte ingrediente utile.

Bicarbonatul contribuie la îndepărtarea delicată a celulelor pielii sau la deschiderea și curățarea porilor. Poate fi folosit și pentru pielea foarte sensibilă și iritată, deoarece are proprietăti  antiinflamatoare și calmante, reduce iritațiile, accelerează vindecarea cosurilor și acneei și previne apariția unor noi erupții cutanate.

Uleiul de jojoba are proprietăți excelente de hrănire, hidratare și înmuiere, previne apariția uscăciunilor, ajută la tratarea diferitelor erupții cutanate (acnee, dermatită etc.), stimulează regenerarea celulelor pielii, împiedicând astfel scăderea timpuriea  elasticitatii pielii, netezește ridurile.

Îndepărtarea corectă a machiajului cu acest ulei ajută la vindecarea pielii: porii devin mai puțin pronunțați, se vindeca inflamațiile și previne apariția celor noi, se normalizeaza activitatea glandelor sebacee astfel încât pielea devine proaspătă și  îngrijită.

Mod de utilizare:

Aplicați cntitatea necesara de produs cu mâinile uscate pe  fața uscată, apoi umeziți mâinile cu apă și masati cu miscari usoare de masaj, spălați cu apa calda.

Ingrediente:

Mineral oil, peg-8 glyceryl isostearate, cetyl ethylexanoate, carbonated water, ethylhexyglyxerin, isopropyl myristate, sodium bicarbonate, jojoba seed oil, water, alcohol, phenoxyethanol, caprylyl glycol, fragrance.

Produse noi