Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Ulei hidrofil de curatare SECRET KEY Lemon Sparkling Cleansing Oil

Disponibil Secret Key
315 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Uleiul hidrofilic revigorant,  pe bază de apă carbonată, este destinat curățării profunde a pielii. Vă permite să eliminați atât poluarea de zi cu zi, cât și machiajul cel mai durabil, inclusiv crema BB și crema CC. În plus, uleiul elimină excesul de sebum din piele, promovează exfolierea celulelor moarte ale pielii și, de asemenea, dizolvă dopurile sebacee în pori. Apa strălucitoare hrănește pielea cu elemente utile micro și macro, datorită cărora multe procese vitale sunt normalizate și accelerate: ameliorează microcirculația sângelui, stimulează regenerarea celulelor pielii, elimină toxinele și zgurii.

Extractul de lămâie are un efect antibacterian, antiseptic, astringent și tonifiază, consolidează pereții vaselor de sânge și strânge porii, accelerează vindecarea acneei și previne apariția unor noi. La fel ca toate citricele, extractul de lamaie ajută la echilibrarea tonusului pielii și luminarea pigmentării și, de asemenea, netezește ridurile, revigorează pielea, făcând-o odihnită. De asemenea, conține ulei de măsline, ulei din semințe de struguri și boabe de soia, care hrănește și înmoaie pielea, mărește tonul, fermitatea și elasticitatea. Uleiurile normalizează echilibrul apă-grăsime, elimină degresarea și iritarea, au un efect antioxidant, protejează pielea de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi și încetinind procesul de îmbătrânire a pielii.

Cum se utilizează: Aplicați pe pielea uscată, masați pielea timp de 1-2 minute, apoi umezi palmele cu apă caldă și re-masați fața până când uleiul devine o emulsie care dizolvă machiajul, apoi clătiți cu apă caldă.

Produse noi