Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Patchuri din hidrogel , Petitfee Gold & Snail Eye Patch

Disponibil Petitfee
225 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Petitfee Gold & Snail Eye Patch conferă pielii sensibile de sub ochi o hidratare intensă și o infuzie de nutrienți vitali și poți experimenta o senzație dramatică de fermitate, calmare și iluminare. Este recomandat pentru toate tipurile de piele. Ingredientele cheie din formula condensată care ajută la hidratarea și hrănirea pielii: aur, mucus de melc, extract din ceai verde, extract din citrice, extract din alge roșii,  extract din planta cameleon și pelin.

Printre beneficiile aurului se numără încetinirea pierderii de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii și circulația, iluminează, stimulează celulele pielii conferind fermitate și previne îmbătrânirea timpurie, apariția ridurilor. Reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii, hidratează în profunzime.

Utilizare: 

  1. După curățarea tenului și îndepărtarea machiajului, cu ajutorul spatulei scoateți cate o mască și aplicați masca sub ochi.
  2. Se lasă să acționeze aproximativ 30 minute, apoi se îndepărtează și cu ajutorul degetelor se masează până se absoarbe loțiunea în totalitate.
Produse noi