Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Patchuri din hidrogel ,Petitfee, Aura Quartz Hydrogel Eye Mask Pure Opal, 40 buc.

Disponibil Petitfee
315 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Patchuri de hidrogel pentru ochi cu proteine ​​de perle și pulbere de opal hidrateaza eficient pielea, sporesc fermitatea, elimina umflaturile si cearcanele.

Efectul utilizarii regulate: - hidrateaza pielea din jurul ochilor; - încetinesc procesul de îmbatrânire; - ofera efect de lifting, reîmprospateaza si tonifica pielea; - calmeaza pielea sensibila; - elimina cearcanele de sub ochi; - netezesc ridurile fine.  

Ingredientele active:

  • Conhiolin (extract de perle) - este format din mai mult de 20 de lanțuri de aminoacizi utili pentru piele, satureaza celulele epidermice cu antioxidanti, hidrateaza si tonifica bine, stimuleaza procesele de regenerare si creste productia de elastina.
  • Un complex de pulberi minerale (pulberi de opal și de diamant) - stimuleaza procesele metabolice din celulele pielii, o strânge si netezeste ridurile.
  • Pantenolul (provitamina B5) - creste rata de regenerare a pielii, pune în ordine procesul de metabolizare celulara, stimuleaza productia de colagen în piele, netezeste ridurile, face pielea ferma și elastica, hidrateaza si hraneste pielea uscata.
  • Alantoina - accelereaza regenerarea pielii, stimuleaza sinteza colagenului (favorizeaza hidratarea si elasticitatea pielii, previne aparitia ridurilor).
  • Adenozina - este un aminoacid, care poate influența procesele metabolice din celulele pielii, astfel încât acestea să se regenereze mai repede, reducând adâncimea ridurilor.
  • Niacinamida - marește rata de regenerare a pielii, pune în ordine procesul de metabolism celular, stimuleaza producția de colagen în piele, netezește ridurile, face pielea ferma și elastica, hidrateaza și hraneste pielea uscata.

Mod de aplicare:

Folositi o spatula pentru a îndeparta patchurile din borcan.

Atasati-le la zona dorita.

Dupa 15-20 de minute, îndepartati-le si absorbiti complet esenta ramasa cu miscari usoare de tapare.

Pentru un efect mai rapid, se recomanda depozitarea lor într-un loc racoros.

Patchurile pot fi aplicate pe orice zona a feței.

Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Cantitatea: 40 buc. / 20 perechi

Produse noi