Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Masca pentru fata Ottie, Fila Ceramide 100 Mask, 23g

Indisponibil Ottie
25 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

OTTIE Fila Ceramide 100 Mask este o mască din pânză, care vizează hidratarea intensă a pielii și întărirea barierei sale de protecție. O caracteristică specială a măștii, pe lângă compoziția sa extrem de eficientă, este o pânză fabricată din bambus 100%, care este biodegradabilă și inofensivă naturii.

Ingredientele active:

  • Glicerina. Promovează o penetrare mai bună a umezelii în straturile profunde ale pielii, previne pătrunderea particulelor de praf și a microorganismelor în straturile superioare ale pielii. Hipoalergenic.
  • Acidul tranexamic. Are o proprietate de iluminare pronunțată, suprimă sinteza melaninei, elimină roșeața, combate hiperpigmentarea și rozaceea.
  • Extractul de lavandă. Normalizează procesele metabolice ale pielii, are proprietăți tonice, înmoaie, reglează producția de sebum, reduce iritarea și descuamarea pielii.
  • Ceramidele. Sunt grăsimile „sănătoase” necesare, care stau la baza stratului lipidic al pielii. Deficitul de ceramide duce la deshidratare, uscăciune, iritații și inflamații ale pielii.
  • Filagrina. O proteină naturală a factorului de hidratare pentru legarea microfibrelor fine în piele, joacă un rol cheie în formarea barierei epidermice.

Mod de aplicare:

După curățare și tonifiere, aplicați masca pe față, obținând o potrivire confortabilă și lăsați-o timp de 10-20 de minute.

Apoi scoateți masca, distribuiți esența rămasă cu mișcări de masaj, până la absorbția completă.

Cantitate: 1 buc.

Ingrediente: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Isopentyldiol, Dipropylene Glycol, 1, 2-Hexanediol, Tranexamic Acid, Glutathione, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Ascorbyl Glucoside, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Arginine, Carbomer, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin.

Termen de valabilitate:01.2023

Produse noi