Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Masca locala pentru acnee Some By Mi, 30 Days Miracle Clear Spot Patch, 18buc.

Disponibil Some By Mi
110 mdl
În coș
Descriere Recenzii Livrare

Patch-urile locale de la Some by mi Clear Spot Patch sunt concepute pentru a combate eficient cosurile mici și inflamația pustulară. Plasturii suprimă dezvoltarea procesului inflamator în glanda sebacee și accelerează vindecarea acneei și pot fi utilizate pe orice parte a pielii feței în care există inflamație.

Plasturele este fixat strâns pe piele și protejează focalizarea inflamației de apă și bacterii, împiedicând agravarea sa și mai mult. Folia translucida, din care sunt realizate plasturile, maschează perfect cosul, făcându-l mai puțin vizibil pe față.

Ingredientele active:

  • Uleiul esențial de lavandă dezinfectează pielea, calmează inflamațiile și reglează producția de sebum.
  • Extractul de scoarță de salcie albă (acid salicilic) are efect bactericid și antifungic, vindecă leziunile pielii, îmbunătățește circulația sângelui și reduce secreția glandelor sebacee.
  • Uleiul esențial de eucalipt este un agent antiseptic și antifungic cu efect de reglare a sebumului.
  • Uleiul esențial de arbore de ceai este eficient în combaterea erupțiilor, are un efect antibacterian, ajută la vindecarea daunelor și netezirea cicatricilor.
  • Extractul de mentă strânge porii, reglează producția de sebum, are efect antibacterian, combate rozaceea, întărește vasele de sânge și reîmprospătează tenul.
  1. SOME BY MI Clear Spot Patch pot fi utilizate pentru a trata inflamația pe orice tip de piele.
  2. Un pachet conține 9 bucăți de plasturi cu diametrul de 10mm și 9 bucăți cu diametrul de 12mm.
  3. Pentru o transformare completă a pielii cu probleme în doar 30 de zile, se recomandă utilizarea liniei de produse SOME BY MI AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle.

Mod de aplicare: Aplicați un plasture de dimensiunea potrivita pe pielea uscată la locul inflamației, după ce ați curățat-o. Îndepărtați după recuperarea completă a pielii din zona cu probleme.

Ingrediente: Lavender, Salicylic Acid, Eucalyptus Oil, Tea Tree Oil, Peppermint.

Produse noi