Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Toner pentru fata Some By Mi, Yuja Niacin Brightening Toner, 150ml

Indisponibil Some By Mi
390 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Some By Mi, Yuja Niacin Brightening Toner este un toner de iluminare a tenului cu extract de Yuja, care restabilește pH-ul optim după spălare, reglează producția de melanină și ajută la ușurarea pigmentării nedorite, a pistruilor și a post-acneei. Protejează pielea de fotoîmbătrânire, previne ridurile premature. Hidratează pielea,  înmoaie și o pregătește pentru aplicarea ulterioară a produselor de îngrijire a pielii.

Tonicul are o textură lichidă, este cel mai convenabil să-l distribuiți cu un tampon de bumbac. Nu lasă lipici pe piele.

 

Principalele ingrediente active:

Extract de Yuja – are un efect antiseptic, antioxidant, stimulează scurgerea limfei, îmbunătățește microcirculația sângelui. Yuza este un hibrid de mandarină și lămâie și reprezintă aproape 90% din compoziția de toner. Datorită acestui fapt, pielii i se va oferi o cantitate mare de vitamina C, care va ajuta nu numai să lumineze, ci și să uniformizeze tenul în general și să-i ofere o strălucire sănătoasă.

Niacinamidă 5% – ajută la stimularea sintezei de colagen și la îmbunătățirea funcțiilor de protecție a pielii, ajută la reducerea pierderilor de umiditate transepidermică din epidermă și la eliminarea pigmentării, hidratează, strânge porii, calmează, luminează.

Extract din rădăcină chineză Coptis – pentru a reduce temperatura pielii. Sarcina sa principală: calmarea pielii sensibile și cu probleme

Glutationul și Arbutinul vor ajuta la ușurarea pielii în general, precum și la reglarea producției de melanină. Tonerul conține, de asemenea, 12 tipuri de vitamine care vor hrăni și energiza pielea.

Potrivit pentru toate tipurile de piele, acțiunea vizează tonul pielii  și ușurează pigmentarea nedorită și post-acnee. Produsul hrăneste pielea cu vitamine și o umple cu o strălucire sănătoasă.

 

Mod de aplicare:

După spălarea tenului, aplicați tonerul pe pielea feței și așteptați absorbția completa. După, aplicați îngrijirea ulterioară.

 

Ingrediente:

Citrus Junos Fruit Extract (90%), Niacinamide (5%), 1,2-Hexanediol, Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, C12-14 Pareth-7, Water, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Citrus Junos Peel Oil (500 ppm), Butylene Glycol, Adenosine, Tromethamine, Disodium EDTA, Coptis Chinensis Root Extract, Hydrogenated Lecithin, Polyglyceryl-10 Stearate, Panthenol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Saussurea Involucrata Extract, Bisabolol, Maltodextrin, Hydrolyzed Vegetable Protein, Sambucus Nigra Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Magnolia Liliflora Flower Extract, Plumeria Rubra Flower Extract, Lilium Tigrinum Extract, Folic Acid, Biotin, Pyridoxine, Pancratium Maritimum Extract, Tocopherol, Cyanocobalamin, Linoleic Acid, Thiamine HCL, Beta-Carotene, Riboflavin, Inositol, Limonene.

Produse noi