Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Masca de zi/noapte Some By Mi, Yuja Niacin, 30 Days Miracle, Brightening Sleeping Mask, 60 gr

Indisponibil Some By Mi
480 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Masca de noapte Some By Mi, Yuja Niacin, 30 Days Miracle, Brightening Sleeping Mask este concepută să funcționeze pentru beneficiile pielii tale în timp ce dormi. Produsul conține extract de Yuzu și Niacinamidă, hidratează pielea în timpul somnului, lupta cu pigmentarea, restabilește tonul sănătos al pielii, oferă strălucire și va da efectul „pielii de sticlă”. Produsul conține citrice Yuzu (70%) obținute prin încrucișarea mandarinei și a lămâii, care hrănește pielea datorită conținutului ridicat de vitamina C.

Niacinamida (5%) luminează petele de pigmentare, corectează culoarea neuniforma ale pielii și elimină urmele post-acneece, previne pierderea de umiditate și îmbunătățește elasticitatea pielii. Glutationul și Arbutina reduc producția de melanină și confera strălucire. Un complex de 10 vitamine reîncarcă pielea cu energie, și asigură, de asemenea, protecție împotriva influențelor mediului. Complexele brevetate Aquaxyl și Fructan umplu pielea cu umiditate și împiedică evaporarea acesteia.

Produsul este potrivit pentru pielea sensibilă, nu conține ingrediente dăunătoare (parabeni, benzofenonă, alcool benzilic etc.).  

Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică de produs pe pielea feței, evitând zona ochilor și a buzelor, în ultima etapă a îngrijirii de seară. Spălați cu apă caldă dimineața.  

Ingrediente: Goheung Yuja (citron) extract 70%; Niacinamide 5%; Glutathione / Arbutin; 10 types of vitamin; Yuja(citron) Peel Oi.

Produse noi