Livrare gratuită de la 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 550 lei.

Serum pentru fata Some By Mi, Snail Truecica Miracle Repair Serum, 50 ml

Indisponibil Some By Mi
449 mdl
Anunță când va fi în stoc
Descriere Recenzii Livrare

Serumul  reparator cu mucina de melc negru Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum accelereaza procesele de regenerare si reinnoire a pielii, hidrateaza, imbunatateste starea  tenului  si favorizeaza vindecarea inflamatiilor. Produsul  are, de asemenea, un efect de întărire și încetinește procesul de îmbătrânire. Mucina de melc și un complex de plante calmante au un efect pozitiv asupra pielii problematice  și iritate, și vindecă suprafața epidermei.  

    Principalele componente active:

  • Mucina de melc negru - activează producerea propriilor fibre de elastină și colagen, precum și fibronectină. Accelerează procesele de regenerare, vindeca rănile, calmează iritațiile și ameliorează inflamațiile, îmbunătățește turgorul, netezește ridurile și are un efect de lifting. Este eficient în tratamentul complex al bolilor dermatologice.
  • Allantoina - înmoaie, hidratează intens pielea, ajută la îngustarea porilor și la normalizarea producției de sebum, are proprietăți antiinflamatorii, calmează pielea iritată.
  • Extractul de scoarță de salcie - normalizează funcționarea glandelor sebacee, îngusteaza porii, stimulează reînnoirea celulelor, curăță celulele moarte ale pielii, îmbunătățește starea pielii. De asemenea condiționează și restabilește funcțiile de barieră ale pielii.
  • Extract de salvie - este o dezinfectare excelentă pentru pielea sensibilă, cu inflamatii a feței. Ajută la refacerea celulelor deteriorate și menține pielea tinară.
  • Extractul de Centella Asiatica - are efecte anti-inflamatorii și de vindecare a rănilor, ajută la refacerea proprietăților barierei pielii și la păstrarea umidității, reduce sensibilitatea pielii, reduce inflamatiile, are efect vasoconstrictiv și reduce rozaceea. Potrivit pentru toate tipurile de piele.  

Mod de aplicare: Aplicați cantitatea necesară de ser pe fata tonifiata, cu mișcări ușoare de masaj.  

Ingrediente: Natural Protein, Elastin, Collagen, Glycolic Acid, Sage Extracts, Willow Black Extract, Allantoin, Black Snail Mucin and Truecica.

Produse noi